-
STARTDebrecen, Divinus Hotel Kft.
Az étel készítéséhez szükséges nyersanyagok előkészítése, feldolgozása. Ételek elkészítése, adagolása,díszítése, tárolása. Közreműködés a rendezvények lebonyolításában. Részvétel a büféasztalok felkészítésében. A receptúrák a kalkulációk és a tálalási standardok...
-
STARTDebrecen, Divinus Hotel Kft.
Italrendelések felvétele a vendégtől vagy a kiszolgáló személyzettől. Alkoholos és alkoholmentes italok készítése, és felszolgálása a pultnál. Koktélok és egyéb italok készítése. Hordók csapolása. A felszolgáláshoz szükséges eszközök előkészítése. A használt poharak elmosogatása. A...
-
STARTDebrecen, Divinus Hotel Kft.
Vendégek fogadása, leültetése a protokoll előírások szerint. A választék ismertetése, ételek és italok ajánlása. Rendelés felvétele. A felszolgáláshoz szükséges eszközök előkészítése, a vendégek által választott ételek és italok szakszerű felszolgálása. A fogyasztás ellenértékének...