• START
    Debrecen, Divinus Hotel Kft.

    Az étel készítéséhez szükséges nyersanyagok előkészítése, feldolgozása. Ételek elkészítése, adagolása,díszítése, tárolása. Közreműködés a rendezvények lebonyolításában.  Részvétel  a büféasztalok felkészítésében. A receptúrák a kalkulációk és a tálalási standardok...

  • START
    Debrecen, Divinus Hotel Kft.

    Italrendelések felvétele a vendégtől  vagy a kiszolgáló személyzettől. Alkoholos és alkoholmentes italok készítése, és felszolgálása a pultnál. Koktélok és egyéb italok készítése. Hordók csapolása. A felszolgáláshoz szükséges eszközök előkészítése. A használt poharak elmosogatása. A...

  • START
    Debrecen, Divinus Hotel Kft.

    Vendégek fogadása, leültetése a protokoll előírások szerint. A választék ismertetése, ételek és italok ajánlása. Rendelés felvétele. A felszolgáláshoz szükséges eszközök előkészítése, a vendégek által választott ételek és italok szakszerű felszolgálása. A fogyasztás ellenértékének...

DebrecenAllas.hu