A legértékesebb, 100 százalékban magyar kézben lévő debreceni vállalatok

A legértékesebb, 100 százalékban magyar kézben lévő debreceni vállalatok

Magyar földön magyar cégnél dolgoznál? Debrecenben sok hazai vállalkozást erősíthetsz, a kisebb családi üzletektől egészen a nagyvállalatokig. Kettő azonban kiemelkedik az összes közül, hiszen a 100 legjobb magyar cég között szerepelnek.

Toplistás debreceni vállalatok

A Forbes top 100 magyar vállalkozás listája egy csokorba szedi a hazai, magyar kézben lévő vállalkozásokat. Elmondható, hogy erős éve volt a magyar gazdaságnak, és főként azok a cégek kerültek a legjobbak közé, amelyek sokat forgatnak vissza a nyereségből a működésükbe, kockáztatnak és fejlesztenek - írja Forbes Magyarország. Debrecenből a Kerekes Kft. (76. hely) és a Mixvill Kft. (97. hely) került fel a listára.

Kerekes Kft.

Iparág: kereskedelem

Árbevétel: 38,8 milliárd Ft

Munkavállalók: 394 fő

A Privát hálózat olyan vállalat, ami hosszú évek óta a szakmai tapasztalatára támaszkodva törekszik a vásárlók és partnerek teljes körű kiszolgálására. A vállalat folyamatosan bővülő bolti hálózata jelenleg több megyében található Magyarországon, köztük Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén, Békés, Heves és Szolnok megyében. Ezekben az üzletekben több száz Privát és Privát Max üzlet várja az érdeklődőket. A cég kínálatában sajátmárkás termékek is megtalálhatóak, amelyek széles skáláját kínálják a vásárlóknak.

A Privát márkához tartozó termékeket elismert gyártóktól szerzik be, biztosítva ezzel, hogy mindig a legmagasabb minőséget kapják az ügyfelek. A kép annyiban csalóka, hogy valójában Debrecentől kicsit arrébb pár km-re, Ebesen található a cég központja.

Cím: 4211, Ebes (Debrecen határában)

Weboldal: https://privatelelmiszer.hu/

Mixwill Kft.

Iparág: kereskedelem

Árbevétel: 7 milliárd Ft

Munkavállalók: 168 fő

A sokoldalú vállalkozás számos területen tevékenykedik. A fő profilja a világítástechnika, energiaelosztás, automatizálás, szereléstechnika és kábelek, vezetékek forgalmazása és szolgáltatása. Emellett a cég széles választékot kínál Hikoki eszközökből, elemekből és elemlámpákból, valamint biztonságtechnikai megoldásokból. Az elosztó- és fogyasztásmérő szekrények területén is tevékenykedik, és kapcsolókkal, villámvédelmi eszközökkel és szellőzéstechnikai termékekkel is szolgálja ügyfeleit.

Ez a sokszínű tevékenységi kör lehetővé teszi számukra, hogy széles körű megoldásokat kínáljanak a világítástechnika, energiaellátás, automatizáció és egyéb elektromos és elektronikai területeken dolgozó ügyfeleik számára. Legyen szó ipari projektekről vagy otthoni alkalmazásokról, a cég számos termékkel és szolgáltatással áll rendelkezésre az ügyfelek igényeinek kielégítésére.

Cím: 4002 Debrecen, Domokos Márton út 3.

Weboldal és állásajánlatok: https://www.mixvill.hu/hu/tartalom/kategoria/karrier

Forbes top 100 magyar cég

Álláslehetőségek Debrecen legnagyobb cégeinél

Debrecen városában széleskörű és változatos munkalehetőségek várnak. Az egyik legkiemelkedőbb terület a gyártóipar és az összeszerelőipar, emellett jelentős szerepet játszik az egészségügy és a szállítmányozás ipara, továbbá a turizmus is fontos gazdasági ágazat a városban.

A legnagyobb debreceni cégekről és vállalkozásokról egy korábbi bejegyzésben is részletesen írtunk.

DebrecenAllas.hu / P.P.