Pénzügyi állás és karrier Debrecen városában

Pénzügyi állás és karrier Debrecen városában

Napjaink egyik legfelkapottabb területe a pénzügyi és gazdasági terület. Debrecen városában is bőven található pénzügyi állás, a kis- és középvállalkozások (kkv-k) mellett a nagyvállalatok és multik is várják a tehetséges munkaerőt.

Milyen pénzügyi pozíciókra lehet pályázni Debrecen területén?

Számos pénzügyi pozícióra lehet pályázni Debrecenben. A könyvelők gondoskodnak a pénzügyek nyomon követéséről és a jelentések előkészítéséről, míg bérszámfejtők a munkavállalók béreivel, adózással és járulékokkal foglalkoznak. Pénzügyi elemzők az üzleti teljesítményt elemzik és tervezik, míg pénzügyi tanácsadók segítenek ügyfeleiknek a pénzügyi tervezésben és beruházásokban. Pénzügyi vezetők irányítják a vállalat pénzügyi stratégiáját, míg részvénykereskedők a tőzsdén kereskednek. A banki szektorban munkát találhatunk banktisztviselők, tanácsadók és üzletfejlesztési szakemberek számára. A biztosítási területen is pozíciók állnak rendelkezésre, például biztosítási értékesítési tanácsadók vagy kártérítési szakemberek.

Pénzügy, számvitel, kontrolling

A számvitel és pénzügy területén a könyvelők, pénzügyi elemzők, és kontrolling szakemberek iránt folyamatos a kereslet. A könyvelési pozíciók magukba foglalják a könyvelőket, bérszámfejtőket és adószakértőket, míg a kontrolling területen dolgozók vállalati vezetőknek segítenek az adatok elemzésével és a pénzügyi döntések előkészítésével.

Egyéb pénzügyi területek

Egyéb pénzügyi területeken is sok lehetőség nyílik Debrecenben. Idetartoznak a pénzügyi tanácsadók, hitelanalitikusok, vagy ingatlanpénzügyi szakemberek. Emellett a bankok, biztosítótársaságok és egyéb pénzintézetek is gyakran keresnek munkavállalókat a területen.

Hol található pénzügyi állás Debrecen városában?

Az álláskeresőknek érdemes körülnézni a városi munkaerőpiaci weboldalakon és álláskereső platformokon, ahol rendszeresen frissülő pénzügyi pozíciók találhatók Debrecenben. A vállalatok továbbá saját weboldalain is érdemes keresgélni, mivel gyakran itt hirdetik meg aktuális álláslehetőségeiket.

Pénzügyi cégek Debrecenben

Debrecenben számos pénzügyi cég és vállalat működik, amelyek folyamatosan keresnek új munkatársakat. Azok, akik pénzügyi karrierjüket kívánják elindítani vagy továbbfejleszteni, érdemes ismerniük ezeket a helyi cégeket. Ezek között lehetnek bankok, biztosítási társaságok, könyvelőirodák, pénzügyi tanácsadók és sok más pénzügyi szolgáltatást nyújtó vállalat. A közösségi média és az iparági események is jó lehetőségek lehetnek a kapcsolatfelvételre és a helyi pénzügyi piac megismerésére.

Audit-Labtech Kft.

A cég a számviteli és pénzügyi szolgáltatások területén tevékenykedik. 1990-ben kezdték tevékenységüket, és 2008-tól önálló gazdasági társaságként működnek. Fő szakterületük a számviteli szolgáltatás, amely magába foglalja a könyvelést, bérszámfejtést, bevallások elkészítését, valamint az adótervezést és adó szakértést. Emellett üzletviteli és gazdasági tanácsadást is nyújtanak.

A cég jelenleg több mint hatvan bel- és külföldi tulajdonosi hátterű mikro-, kis- és középvállalkozásnak kínál ügyviteli szolgáltatást és könyvelést. Ügyfeleik között magyar gazdasági vállalkozásokon túl kereskedelmi képviseletek, fióktelepek és cégcsoportok is megtalálhatók. Az szintén segítik új cégek alapítását, beleértve a cégalapítást bel- és külföldön, adótervezést, adóoptimalizálást és cégstruktúra kialakítását.

Ezen túlmenően, a cég olyan szolgáltatásokat is nyújt, amelyek segítik az ügyfeleket az adminisztratív terhek kezelésében, beleértve kimenő számlák elkészítését, banki utalások kezelését és hivatali ügyintézések egyszerűsítését. A cég hangsúlyozza a folyamatos konzultációt és kapcsolattartást ügyfeleivel, és nem csak lekönyveli a dokumentumokat, hanem időszakosan áttekinti cégek gazdasági helyzetét is, személyes tanácsadással egyeztetve. A cég továbbá a helyszínre kihelyezett és távkönyvelési lehetőséget is biztosít, és a digitális adatkezelést hatékony és biztonságos módon végzi. Széles körű szolgáltatásaikkal és szakértelmükkel kis- és középvállalkozások számára segítenek a pénzügyi és számviteli területeken.

Cím: 4026 Debrecen, Bem tér 14. I/4.

Weboldal: https://www.audit.labtech.hu/

DB-Contact Könyvelő Kft.

A debreceni székhelyű könyvelő iroda könyvelési és pénzügyi szolgáltatásokat nyújt harmadik generációs vállalkozásként, már 1991 óta működve, és 2009 óta jelen neve alatt. Fő profiljuk az ügyfelek könyvelése, bérszámfejtése és adótanácsadása Debrecen városában. A cég rendelkezik kiemelkedő tapasztalattal az említett területeken, és szakértői csapatuk specializált tudással rendelkezik, így képesek kulcsrakész megoldásokat kínálni a gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók és civil szervezetek számára, beleértve az agrár szektor és civil szervezetek számára is.

A vállalkozás 14 fős szakembergárdával működik, és kínál könyvelési szolgáltatásokat Kft-knek, Bt-knek, gazdasági társaságoknak, egyéni vállalkozóknak és civil szervezeteknek Debrecen városában. A csapat széles körű tudást és képzettséget ötvöz, magában foglalva a könyvelést, bérszámfejtést és az adótanácsadást. Az iroda munkatársai között megtalálhatók olyan szakemberek is, akik jogi vagy agrármérnök végzettséggel rendelkeznek, és folyamatosan fejlesztik szakmai ismereteiket a legmagasabb minőségű ügyfélélmény érdekében.

Az ügyfélkapcsolatokra is nagy hangsúlyt fektetnek, proaktív kommunikációval és digitális megoldásokkal segítve ügyfeleiket. Az iroda könnyen integrálható a modern üzleti szoftverekkel, és digitális alkalmazásaik segítik az ügyfelek számára a hatékony együttműködést, és a vállalkozás vezetői is aktívan használják a felhő alapú technológiákat.

Cím: 4024 Debrecen, Piac u. 28/B.

Weboldal: https://dbcontactkonyvelo.hu/

Civis Audit Kft.

A cég 1996-ban alapított vállalkozás, amely a számviteli szolgáltatások terén tevékenykedik. Ügyfélkörük magába foglal 105 gazdasági társaságot és egyéni vállalkozót. Fő feladataik közé tartozik a könyvvezetés, adóbevallások elkészítése, munkaügyi teendők ellátása, bérszámfejtés, pénzintézetek számára szükséges beszámolók és jelentések elkészítése, valamint az év végi beszámolók összeállítása. Emellett a cég vállalja a képviseletet a különböző hatósági ellenőrzések során, és üzletviteli tanácsadást is nyújt ügyfeleinek.

Az alapfeladatokon túlmenően a cég aktívan tájékoztatja ügyfeleit különböző pályázati lehetőségekről, és segítséget nyújt a pályázatok előkészítésében, valamint könyvvizsgálati feladatokat is ellát. Ezzel a széleskörű szolgáltatással a vállalkozásoknak segítenek pénzügyi és adminisztratív terheik kezelésében, és lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan működjenek, miközben kihasználják a rendelkezésre álló pályázati lehetőségeket is.

Cím: 4024 Debrecen, Kossuth u. 61.

Elhelyezkedési lehetőségek, duális képzés: https://dualis.unideb.hu/group/92

Banki állások és multis karrier Debrecenben

Az egyik kiemelkedő előnye a banki munkáknak az, hogy különböző végzettséggel rendelkező személyeknek is lehetőséget kínálnak. Például az ügyfélszolgálati pozíciókhoz középfokú végzettség is elegendő, és ideális lehet pályakezdők számára is. A bankok gyakran szerveznek olyan képzéseket és programokat, amelyek lehetővé teszik a munkavállalók számára a fejlődést és a szakmai előrelépést.

A banki és multis pénzügyi karrierlehetőségekról egy másik bejegyzésben, itt írtunk részletesebben: https://debrecenallas.hu/utmutato-allaskeresoknek/1361/banki-allasok-es-karrierlehetosegek-debrecenben-2023-ban

Pénzügyes pozíciók egyéb helyi cégeknél és nagyvállalatoknál

Más, nem csak könyveléssel, bérszámfejtéssel vagy bankoláshoz kapcsolódó vállalkozások keresnek pénzügyi szakembereket. Hiszen a könyveléstől az elemzésig és a tanácsadásig mindenhol mindenre szükség van. Például az autóipar, az informatikai szektor és a gyártás területén is sokféle pénzügyi munka található Debrecenben. Ezek a pozíciók különböző szinteken és tapasztalati követelményekkel érhetők el, így mind a pályakezdők, mind a tapasztalt szakemberek számára kínálnak lehetőségeket.

Pénzügyi állások

Álláskereső oldalak

Az álláskeresők számára az álláshirdetések rendszeres böngészése az álláskereső oldalakon is hasznos lehet. A legnépszerűbb álláskereső platformokon széles körű pénzügyi pozíciók közül válogathatnak, és gyakran az álláshirdetések részletei alapján is képbe kerülhetnek az adott pozíciók követelményeiről és elvárásairól.

Pénzügy, számvitel, kontrolling munkák a Debrecen Állás oldalon: https://debrecenallas.hu/allasok/penzugy-szamvitel-kontrolling

Út a sikeres pénzügyes karrier felé: debreceni képzések és tanfolyamok

Debrecen városában számos olyan képzési lehetőség található, amelyek segíthetnek azoknak, akik sikeres karriert kívánnak elérni a pénzügyi szektorban. Ezek a képzések és tanfolyamok különböző területeken nyújtanak szaktudást és végzettségeket, amelyek elengedhetetlenek a pénzügyi pozíciók betöltéséhez.

Egyik ilyen lehetőség a mérlegképes könyvelő tanfolyam, amely lehetőséget nyújt a könyvelés alapjainak és gyakorlatának elsajátítására. A mérlegképes könyvelők kulcsfontosságú szerepet játszanak a vállalati pénzügyek rendezésében és nyilvántartásában.

https://www.penta.hu/okj-szakkepzesek/merlegkepes-konyvelo-tanfolyam/debrecen

https://tanfolyam-debrecen.hu/szakmai-kepzesek/merlegkepes-konyvelo

A bérszámfejtő képzés olyan végzettséget kínál, amely a munkavállalók béreinek kiszámításával és az adózási és járulékos kötelezettségek kezelésével foglalkozik. Ez a képzés fontos a vállalatoknak, mivel biztosítja, hogy a munkavállalók igazságosan és törvényesen fizetik meg.

https://oktav.hu/berszamfejtes-a-gyakorlatban-kepzes/debrecen

A közgazdaságtudományi tanulmányok szintén kiemelkedő lehetőséget kínálnak a pénzügyi szektorban való pályafutás elindítására vagy előrelépésére. A közgazdasági ismeretek fontosak a pénzügyi elemzéshez és a vállalati stratégia megértéséhez.

Szakképzések: https://www.dszcbethlen.hu/

Egyetemi képzések: https://econ.unideb.hu/

Azoknak, akik szakértőbb ismeretekre vágynak a pénzügyek terén, érdemes fontolóra venni a számvitel mesterképzést is. Ez a felsőfokú képzés lehetővé teszi a részletes és speciális pénzügyi ismeretek megszerzését, ami kiváló alapot teremthet a pénzügyi vezetői vagy elemzői pozíciók eléréséhez.

https://econ.unideb.hu/szamvitel-mesterkepzesi-szak

DebrecenAllas.hu / P.P.