Logisztikai cégek és debreceni állások a szállítmányozás területén

Logisztikai cégek és debreceni állások a szállítmányozás területén

A logisztika iparága napról napra nélkülözhetetlen szerepet játszik a modern társadalom működésében. A logisztikai cégek az áruk szállítását és elosztását végzik, biztosítva ezzel, hogy a termékek eljussanak a gyártóktól a fogyasztókhoz. A folyamatos növekedés és az online kereskedelem terjedése miatt a logisztikai szektor világszerte bővül, és egyre több munkalehetőséget kínál. Nézzük, milyen álláslehetőségek adódnak Debrecenben.

A logisztikai karrierről általánosságban

A logisztikai karrier dinamikus és sokoldalú terület a munkavállalók számára. A termékek és áruk hatékony mozgatását és szállítását, valamint az ellátási láncok kezelését foglalja magában. A szektor különösen fontos és nélkülözhetetlen az üzleti világban, hiszen a logisztikai folyamatok közvetlen hatással vannak a vállalatok hatékonyságára és költségeire.

A logisztikai karrier sokféle pozíciót kínál, kezdve az alapvető raktári munkától és szállítási feladatoktól a stratégiai beszerzési és ellátási lánc menedzsmentig. Az ilyen pozíciók lehetőséget kínálnak a fejlődésre és előrelépésre a vállalatokon belül, valamint az iparágban megszerzett tapasztalatok széles skáláját fedik le.

A logisztikai szakembereknek számos kulcsfontosságú készséggel kell rendelkezniük, például az időmenedzsment, a problémamegoldás és az analitikai képességek terén. A technológia fejlődése további lehetőségeket teremt a logisztikai karrierek számára, hiszen az automatizáció, az adatelemzés és az online rendszerek alkalmazása jelentősen növeli az operatív hatékonyságot.

Debreceni állások a logisztika területén

Debrecen városa számos lehetőséget kínál azoknak, akik logisztikai területen kívánnak elhelyezkedni. A legfrissebb állásajánlatok megtalálhatók a vállalatok hivatalos honlapjain, ahol a cégek rendszeresen posztolják az aktuális álláslehetőségeiket. Emellett érdemes figyelmet fordítani állásoldalunkra is, ahol szintén számos logisztikai munka lehet elérhető.

Logisztikai cégek Debrecenben

Debrecen városában számos logisztikai cég működik, amelyek különféle szállítmányozási és raktározási szolgáltatásokat kínálnak. Ezek a vállalatok gyakran keresnek új munkaerőt, hogy megerősítsék csapatukat, és színvonalas szolgáltatást nyújthassanak ügyfeleiknek. Az itt működő logisztikai cégek között találhatunk kisebb családi vállalkozásokat, valamint nagyobb nemzetközi szereplőket is, így a választék rendkívül széles.

BTM Sped Logisztika Kft.

A vállalat komoly múlttal és kivételes szakértelemmel rendelkezik a belföldi és nemzetközi közúti szállítmányozás és árufuvarozás területén. A vállalat az export és import szállítások terén is aktív, és minden tevékenységüket magas színvonalú szolgáltatás jellemez.

A cég alapvető célja, hogy ügyfeleik elvárásainak minden tekintetben megfeleljenek. Az üzleti követelményeknek és piaci igényeknek való megfelelés érdekében olyan szoros együttműködést alakítanak ki partnereikkel, amely mindkét fél számára előnyös. Rugalmas és alkalmazkodó megoldásokat keresnek, hogy az üzleti folyamatok változásaival lépést tudjanak tartani.

Kiemelt erősségei közé tartozik a dinamikus, motivált, jól képzett, és magas szakmai tapasztalattal rendelkező alkalmazottak alkalmazása. Az alkalmazottak mindent megtesznek annak érdekében, hogy ügyfeleiknek a legjobb megoldást nyújtsák, és kiemelten figyelnek a részletekre. Személyre szabott megoldások és szolgáltatás-orientált gondolkodásmód jellemzi munkájukat.

A vállalat állandó alvállalkozói körrel dolgozik, akik CMR biztosítással, és jól képzett gépjárművezetőkkel rendelkeznek. A gépjárműparkjuk megbízható és jól felszerelt, ami lehetővé teszi a hatékony és biztonságos szállítást. A sofőrök pedig megfelelő munkavédelmi és egészségügyi felszereléssel rendelkeznek.

Mindezek alapján a cég megbízhatóságra, minőségre és szakképzettségre helyezi a hangsúlyt, és mindent elkövet azért, hogy ügyfelei elégedettek legyenek az általuk nyújtott szolgáltatásokkal.

Weboldal: https://btmsped.hu/

Cím: Debrecen, Vígkedvű Mihály u. 17.

Manz Hungary Kft.

Kissé talán kilóg a sorból, mivel elsősorban gépészeti területről van szó. A Manz Hungary Kft. a kis- és nagyalkatrészek, komplett szerelt egységek, valamint hegesztett szerkezetek gyártására specializálódott partner. Modern eszközökkel és számos iparágban meglévő vevőknek kínálnak hatékony és precíz megmunkálási lehetőségeket. A vállalat innovatív gyártási megoldásokkal rendelkezik, melyek a sokéves tapasztalat és sztenderdizált folyamatok eredményei. Rugalmasságuk és szakértelmük lehetővé teszi az egyedi és szériagyártást is.

Folyamataik az aktuális termékekhez és anyagáramláshoz igazodnak, és a költséghatékony értékteremtési láncnak köszönhetően német minőséget szállítanak magyarországi telephelyükön korrekt áron. A vállalat Debrecenben található, ami nemcsak a gyártási költségek szempontjából előnyös, hanem közlekedési szempontból is ideális, saját repülőtérrel rendelkezik, és Budapestről könnyen megközelíthető.

A cég kompetenciái széleskörűek, beleértve a CNC megmunkálást maró és esztergagépeken, nagyalkatrész-megmunkálást CNC portálmarógépen, hegesztési eljárásokat, felületkezelést, szerelt egységek összeszerelését, valamint CAD-CAM rendszerű gyártástervezést. ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004 minőségbiztosítási tanúsítványokkal rendelkeznek, biztosítva a magas minőséget és környezeti szempontok figyelembevételét a tevékenységük során.

A Debreceni Egyetem duális képzést kínál a vállalattal karöltve: https://mecheng.unideb.hu/hu/manz-hungary-kft

Cím: Debrecen, Határ út 1/c.

GSV Kereskedelmi Kft.

A cég 1991 óta jelen van a piacon, kezdetben kizárólag a legfontosabb építőanyagok tűzép-szerű értékesítésével foglalkozott. Azóta azonban fejlődött, és mára a legnagyobb építkezések beszállítóiként és támogatóiként tevékenykedik. Széles választékkal és kiváló minőségű termékekkel rendelkeznek, amelyeket több mint 10 ezer négyzetméteres területen érhetnek el az építőipar számára.

A GSV cégnél jelenleg 163 alkalmazott dolgozik, és az elmúlt években a nettó árbevétel meghaladta a 10 milliárd forintot.

Weboldaluk a következő címen érhető el: https://www.gsv.hu/hu

A vállalat telephelye a Debrecen, Vámospércsi út 37. szám alatt található.

Magyar Posta Zrt.

A Magyar Posta az egyik legismertebb és legnagyobb logisztikai és postai szolgáltató Magyarországon. Történelme során hosszú éveken keresztül fejlődött és bővült, és ma már korszerű és megbízható szolgáltatásokat nyújt az ország lakosságának és vállalkozásainak.

A Magyar Posta fő tevékenységi területei közé tartozik a levelek, csomagok és egyéb postai küldemények kézbesítése, de emellett széleskörű logisztikai és csomagküldő szolgáltatásokat is kínál. A vállalat komoly szakértelmet és tapasztalatot halmozott fel a postai logisztika területén, és kiemelkedően fontos szerepet játszik az országos és nemzetközi áruforgalomban.

A Magyar Posta célja, hogy a megrendelők elvárásainak maximálisan megfeleljen, és a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsa. A vállalat folyamatosan törekszik a hatékonyabb működésre és a költségoptimalizálásra, hogy ügyfelei versenyképességét támogassa.

A vállalat a személyi és online szolgáltatások terén is kiemelkedően figyel az ügyfelek igényeire, és folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait. A Magyar Posta dinamikus és jól képzett személyzettel dolgozik, akik elkötelezettek az ügyfelek elégedettsége és a pontos szállítás iránt.

A Magyar Posta együttműködik az állami és magánszektorral egyaránt, és széleskörű partnerei révén képes a legkülönfélébb igények kiszolgálására. A vállalat számára a megbízhatóság, a minőség és a szakképzettség alapvető értékek, amelyekre működésük és a szolgáltatásaik nyújtása épül.

Weboldal: https://www.posta.hu/fooldal

Cím (igazgatóság): Debrecen, Múzeum u. 3, 4026

Trans-Sped Logisztikai Szolgáltató Központ Kft.

A magyar tulajdonban lévő vállalat 1990 óta aktív a logisztikai piacon. Kezdetben nemzetközi szállítmányozással kezdte meg tevékenységét, de az elmúlt 30 év során szolgáltatásai palettáját jelentősen kibővítette, és ma már a logisztika minden területén segíti ügyfeleit.

A vállalat saját tulajdonú, 230 fuvarozási eszközzel rendelkezik, és további 250 alvállalkozói tehergépjárművel látja el megbízóit. Raktározási tevékenységüket Magyarországon 185.000 m2-t meghaladó területen végzik, és ehhez több mint 200 darab targonca és emelőgép is rendelkezésre áll.

A Trans-Sped jelenleg 693 munkavállalót foglalkoztat, és éves árbevételük közelít a 20 milliárd forinthoz.

Weboldalukat itt található: https://www.trans-sped.hu/

A cég telephelye Debrecenben található, a következő címen: Vámraktár u. 3.

Logisztikai cégek Debrecenben

Tranzit-Ker Kereskedelmi Zrt.

A Tranzit-Ker csoportot 1990-ben alapították családi vállalkozásként. A vállalat tevékenysége kisebb részben növénytermesztésre összpontosul, elsősorban sovány víziszárnyasok, például kacsa és liba tenyésztésére. A cég teljes skálán nyújtja a víziszárnyasok gondozását, beleértve a szülőpár-tartást, keltetést, nevelést, takarmány előállítást, vágást, feldolgozást és kereskedelmet. A Tranzit csoport Közép- és Kelet Európa részén a legnagyobb víziszárnyasok keltetőjeként ismert, és nemzetközi kereskedelmi kapcsolatainak köszönhetően feldolgozott, egész és darabolt, friss és fagyasztott termékeit világszerte a legnagyobb kereskedelmi láncok üzleteibe szállítja.

A cég jelenleg 470 munkavállalót alkalmaz, és árbevétele meghaladja a több tíz milliárd forintot.

Weboldaluk megtalálható itt: http://tranzitker.hu/

A vállalkozás telephelye Debrecenben található, a Simonyi út 23. szám alatt.

Kinek való a logisztika?

A logisztikai karrier jó lehetőség azok számára, akik érdeklődnek a supply chain menedzsment, a raktározás, a szállítás és az ellátási láncok iránt. Az iparág folyamatosan növekszik és változik, így mindig lehetőségek és kihívások várnak azokra, akik ebben a területen kívánnak dolgozni.

DebrecenAllas.hu / P.P.