Kereskedelem, értékesítés

Ingatlan szakértő, értékesítő munkakörbe kollégát keresünk Debrecenben

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Debrecen
2018. 01. 04. 10:16
Jelentkezem

Profizmus – következetesség – biztos egzisztencia, kiszámíthatóság és változatosság!

Vannak terveid, motivál a siker, az elismerés vagy a magas jövedelem?

Ehhez még nem találtad meg a megfelelő munkakört, munkahelyet, kollégákat? Eddig csak főnököd volt, nem pedig vezetőd? Ideje váltanod!

Az ingatlanpiac pörög, dübörög, viszont a vevők és eladók még mindig nincsenek megfelelően menedzselve. Mint minden szakmában, az ingatlanpiacon is sok a hozzá nem értő, illetve akiknek nem fontos az üzletzárásnál a kölcsönös elégedettség érzése. Ezért van Neked is helyed ezen a piacon! Éppen ezért gyere a csapatunkba és megtanítunk mindenre, ami a sikerhez és a hosszútávon is elégedettséggel eltöltő munkavégzéshez szükséges!

Az autódat autószerelőhöz viszed, a kazánodat víz-gáz szerelővel csináltatod meg. Pont az otthonodat, a legnagyobb értékű vagyontárgyadat bíznád hozzá nem értőkre, vagy a szerencsére? Úgye nem? Egyre többen gondolják így, ezért van profi kollégákra szükségünk ezen a változatos, folyamatosan bővülő és egyre jövedelmezőbb piacon!

küldd el fényképes önéletrajzodat e-mail címemre, hogy utána egy személyes találkozó során közösen dönthessük el, hogy találkoznak-e az elképzeléseink: gyurka.csaba@oc.hu

Mindenképpen visszajelzek!

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam: