Egészségtanácsadó-értékesítő állás Debrecenben azonnali kezdéssel at Korin-Medbiotech Kft. / DebrecenAllas.hu | Az ingyenes debreceni állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva...
5

jelentkezők

Kínál Egészségtanácsadó-értékesítő állás Debrecenben azonnali kezdéssel

Korin-Medbiotech Kft. helység: Debrecen

Címkék: értékesítő ügyfélszolgálat fix alapbér teljesítménybér

A Meggyogyulsz.com Egészségközpont Debrecen belvárosában működő magánrendelő, amely 8 éve működik sikeresen. Ez idő alatt közel 6.000 páciensünknek segítettünk visszanyerni az egészségét.
Ez az eredmény diagnosztáink megszokottól eltérő gondolkodásmódjának, alapos kivizsgálásainknak és tökéletesen személyre szabott, hatékony terápiánknak, továbbá a pácienseink különleges, élmény-szerű ellátásának köszönhető.
A diagnosztikai műszerparkunk különleges, az egyik műszerünkből mindössze 8 darab van az egész világon. A „Hatás-garanciánk” pedig egész Európában egyedülálló az egészségügyi szolgáltatók körében, amit a gyógyításban elért 99,5% fölötti hatékonyságunknak köszönhetően merünk vállalni.
Büszkék vagyunk rá, hogy már 10-nél is több gyógyíthatatlan betegségben értünk el jelentős, tartós javulást (pl.: Sclerosis multiplex, daganatok, meddőség, bénulás, autoimmun betegségek), így számos gyógyíthatatlan és annak hitt embernek sikerült az egészségi állapotán jelentősen javítanunk.
Mindezt durva műtétek, erős gyógyszerek, fájdalmas beavatkozások nélkül, közérthető tájékoztatással, egyedülálló folyamatos támogatással tesszük. Aki egyszer betér hozzánk, annak attól kezdve mindig fogjuk a kezét és számíthat ránk minden egészségügyi kérdésben.

Csapatunk bővítése céljából a következő munkakörbe keresünk új munkatársat:

EGÉSZSÉGTANÁCSADÓ -értékesítő

 • Új munkatársunk legfőbb feladata az orvos által személyre szabott terápia értékesítése a pácienseink számára. A feladat nehéz, ugyanis aki betér hozzánk a gyógyulás reményében, abban bizalmat kell tudnia ébreszteni. Szükség van arra, hogy el tudja oszlatni a páciens aggályait, meg tudja őt nyugtatni, és ha kell, meggyőzni arról, hogy a diagnosztáink által javasolt helyes utat válassza a gyógyulásáért.
 • A terápia során támogatásra, heteken át tartó, megnyugtató kapcsolattartásra van szükség, hogy a páciens maradéktalanul betartsa a diagnoszta előírásait. Képzelje el milyen érzés az, amikor valaki reményt vesztve ül le önnel beszélgetni, mert már hónapok vagy évek óta szenved. Végül hallgat a tanácsaira és 1-2-3 hónap után azzal üdvözli, hogy végtelenül hálás, hogy visszaadtuk az életét, és nagyon boldog, hogy hallgatott Önre. Mindezt naponta többször megélheti ebben a munkakörben.

Feladatok

 • A páciensek személyes fogadása
 • Bekísérni a diagnosztához, majd amikor kijön, akkor megbeszélni vele a terápiás javaslatot, tájékoztatni a lehetőségekről, segíteni a döntéshozásban
 • Kezeléseket végezni biorezonanciás készülékkel a diagnoszta előírása szerint
 • Folyamatos kapcsolat ápolása pácienseinkkel végig a kezelési program ideje alatt
 • A páciensek kiszolgálásával kapcsolatos adminisztráció

Elvárások

 • Ez a munka olyan ember számára ideális, akinek már van gyakorlata értékesítésben, és aki szeret folyamatosan új és új dolgokat tanulni, sőt, szeretne egy új szakmát megtanulni, mert ez a munka az átlagos értékesítésnél jóval bonyolultabb, ezért több tanulást, és nagyobb odafigyelést kíván.
 • 2 év ügyfélkapcsolati, értékesítési tapasztalat
 • Egészségügy mélyebb ismerete nem követelmény, de az erős érdeklődés igen, hogy meg akarja tanulni, és előbb-utóbb szakértővé válni benne
 • Legalább egy idegen nyelv társalgási szintű ismerete
 • Egészséges életmód híve

Amit kínálunk

 • A cégvezetői filozófiánk eltér az itthon megszokottól, mert egészségközpontunkban mi a pozitív motívációban hiszünk. Az eredményes munkát nem fenyegetéssel és megfélemlítéssel, hanem célkitűzéssel, támogatással, megbecsüléssel, kellemes munkakörnyezettel, jó csapattal és jutalmazással igyekszünk elérni!

 • Versenyképes fizetés
 • Szakmai fejlődési lehetőség, felelősségteljes munka
 • Megbecsülés, egyéni célok támogatása
 • Kényelmes, modern, jól felszerelt munkakörnyezet
 • Jó csapat, kalandos utazások, különleges tréningek, hatalmas bulik
 • Szolgáltatásban igényes cégvezetés

Munkavégzés helye: Debrecen, belváros

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Jelentkezés: Amennyiben képesnek érzi magát e munkakör betöltésére, várjuk pályázatát (fénykép, magyar nyelvű önéletrajz) Rácz Szabolcsnak címezve a legjobbmunka@meggyogyulsz.com e-mail címre, a tárgy mezőben „Egészségtanácsadó- pályázat”-ként megjelölve.

A motivációs levelet az e-mail szöveges részébe írja (ne csatolt fájl legyen), és a következő kérdéseket feltétlenül válaszolja meg benne:
1. Mi fogta meg a hirdetésünkben, azaz miért dolgozna egy Egészségközpontban?
2. Dolgozott-e már kereskedelemben, értékesítésben és milyen eredményességgel?
3. Mi az erőssége az értékesítésen belül?
4. Mi az, ami igazán motiválja?
5. Mik a legfontosabb elvárásai munkáltatójával szemben, hogy ott hosszú távon tervezzen?

Bővebb információ a munkáról:

Kattintson ide, karrieroldalunkra jut!Aktuális álláshirdetések Korin-Medbiotech Kft.
Kínál Ügyfélszolgálati referens állás Debrecenben Ennél a cégnél: Korin-Medbiotech Kft. helység: Debrecen 2013-08-04
Kínál Marketing és PR referens állás Debrecenben Ennél a cégnél: Korin-Medbiotech Kft. helység: Debrecen 2013-08-04

« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2017-09-12
Megtekintve: 810 alkalommal

  Kiemelt megjelenés!

  Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] debrecenallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160